PARTY SEASON

READY MET EMERGINC

PARTY SEASON IN AANTOCHT

De feestdagen komen er weer aan, het Party Season is in aantocht. De decembermaand is traditiegetrouw een maand met veel feestjes, borrels en etentjes. En net als met het bikiniseizoen het geval is… een goede voorbereiding is het halve werk. Geen crashacties of andere last-minute desperate acties. Begin nu alvast met het treffen van de juiste voorbereidingen en je zult zien dat je huid je in december dankbaar is. 

Daarom kunnen we bespreken we een handig stappenplan voor je gezicht met de fijne en super effectieve producten van EmerginC en Scientific Organics. Zodat jij met een mooie huid het Party Season tegemoet gaat en straks het stralende middelpunt bent op ieder feest.

Start now! Wat kun je nu alvast doen?

De intensieve Triple Threat Peel maakt korte metten met pigmentvlekjes, rimpels en breakouts. Gebruik dit krachtige product met alpha- en betahydroxyzuren en retinol tenminste een maand ‘zodat je huid op zijn aller-stralendst is tijdens de feestdagen!’

Gebruik hierna  de Hyper Vitalizer Cream, aangezien deze perfect samenwerkt met de Triple Threat Peel, en je huid in top conditie brengt; een gezonde huid is een mooie huid!

Gebruik de Triple Threat Peel  eens per week en laat hem dan 2 tot 3 minuten inwerken. Een lichte tinteling is hierbij normaal. Bouw dit geleidelijk op tot 5-7 minuten, Spoel af met koud water om de peel te deactiveren!

Heb je nog een week te gaan voor een feest of bepaalde dag?

Gebruik iedere nacht (of om de nacht) een emerginC Hydra Repair Capsule en masseer daar overheen het heerlijk romige Vitality Mask met onder meer Q10 en luteïne, dat de huid verzacht, hydrateert, voedt en beschermt.

Een klein kwartiertje laten inwerken en daarna het overtollige masker met een tissue of vochtige doek verwijderen (niet afspoelen!). Voor het beste resultaat verwijder je het masker in zijn geheel niet. Voor een overnight skin repair miracle.

Tip van emerginC: Mocht je in december naar de zon gaan, dan komt het Hyper Vitalizer Mask ook uitstekend van pas. Het is eveneens een heerlijk after sun product, dat de huid kalmeert en roodheid tegengaat.

De EmerginC Hydra Repair Capsules zitten boordevol huidverzorgende avocado olie dat een dun beschermlaagje achterlaat, ceramiden (bouwstenen voor je huid) en Vitamine E.
Door de verpakking in capsules ben je bij elk gebruik verzekerd van super-verse, werkzame ingrediënten. Na het aanbrengen van een capsule met deze olie wordt je huid meteen fluweelzacht en voel je direct de helende kracht ervan. Geen wonder dat dit een favoriet is van veel vrouwen en dat life style blogger ‘Karin Barnhoorn ooit een open brief aan luchtvaartmaatschappij KLM heeft geschreven met de vraag dit product alsjeblieft in hun business class kit op te nemen.

1-3 dagen van te voren

Laat jezelf (en je huid) verwennen met een heerlijke emerginC or Scientific Organics facial bij mij in de praktijk

Bereid je huid voor op een feestelijke avond met de volgende producten:

Het resultaat is een superzachte, goed gehydrateerde huid. Met een mooie glans, en géén glim dus. Time to Party! 

The day after

Voor de welbekende en veelal gevreesde day after gebruik je opnieuw de Hydra Repair Capsules, nadat je  het Revital Eyes Mask en het Scientific Organics Detox mask heb gebruikt om alle sporen van de avond niet uit je geheugen, maar wel van je gezicht te wissen.

Het Revital Eyes Mask zit bomvol mineralen (koper, ijzer, mangaan, magnesium) en kalmerende ingrediënten (komkommerextract en kamille) en is geschikt voor alle huidtypes. Dit oogmasker is perfect bij gezwollen of vermoeide ogen, of bij een droge oogcontrour. Het verzacht en kalmeert de huid en maakt alle zonden van de vorige avond ongedaan. Nou ja… bijna alle.

Het Scientific Organics Detox Mask is van de zuiverste klei, gewonnen uit de oceaan op 60 m diepte. Dit masker wordt niet hard, maar trekt onzuiverheden en giststoffen uit de huid, voedt haar met 21 verschillende mineralen en zit ook nog eens bomvol anti agers zoals druivenpitstamcellen en het egaliserende Palmaria Palmata.

Tip Van emerginC: Je kunt het Revital Eyes Mask in de koelkast of vriezer bewaren. Op deze manier heeft het masker een extra verkoelende werking. 10 tot 15 minuten laten inwerken en daarna verwijderen.

Tip voor een stralende huid van binnenuit

Een van je belangrijkste organen zijn je darmen. Besteedt daar aandacht aan met eventuele ongemakken die er kunnen zijn. Zoals je weet is de inname van Vitamine D tijdens dit seizoen heel erg belangrijk. Nu met weinig of geen zon wordt dit minder aangemaakt. Geniet van warme seizoens gerechten die je lichaam en huid laten gloeien en stralen.

Wil je graag meer tips om jouw huid te laten stralen? Voor vragen bel of mail! Ik help je graag!
info@huidbehandelingen-rotterdam.nl  of bel: 06 – 518 509 85.

Maak een afspraak

Onze tevreden klanten

Afgelopen dinsdag een hele fijne gezichtsbehandeling gehad. Mijn huid voelde zacht en fris aan en de volgende ochtend was na het wegtrekken van de roodheid het mooie resultaat pas echt zichtbaar. Wenkbrauwen en wimpers ook weer helemaal mooi. Daarnaast een prettige ontvangst, ondanks dat ik volledig verdwaalt was en dus te laat kwam. Er werd de tijd genomen om alles zorgvuldig te doen en tevens goede adviezen te geven.

De sfeer was ontzettend fijn, waardoor ik me al bij binnenkomst op mijn gemak voelde. Ook de service was uitstekend! De gesprekken liepen heel vlot en al mijn vragen werden beantwoord zonder enige aarzeling. Ook een prima prijs voor wat ik ervoor teruggekregen heb. Ik kom hier zeker nog terug!

Salon op leuke locatie. Erg prettig ontvangen! Hier kom ik zeker terug.

Ik heb heel veel over mijn huid geleerd en verheug me nu al op de volgende sessie!

Margaret is bevlogen en kundig. Ze heeft mijn huid geanalyseerd, fijn behandeld en heel veel uitgelegd. Ik kom zeker terug!

De behandeling was erg fijn. Margaret heeft veel kennis en kunde, wat ik als zeer prettig heb ervaren.

Een zeer prettige ervaring! Super vriendelijk en voelde me in een vertrouwde omgeving. Een echte aanrader. De volgende keer dat ik weer zo’n behandeling nodig heb weet ik waar ik heen ga!

Margaret is erg kundig en professioneel. Ze heeft eerst een uitgebreide huidanalyse gedaan en vervolgens de beste behandeling gekozen op basis van mijn huid. Na afloop voelde mijn huid een stuk rustiger en gehydrateerd aan en is de roodheid weg. Tot slot is het ook erg gezellig bij Margaret.

De manier van behandelen, de ambiance, de kwaliteit en de aandacht zijn perfect. Erg fijn te weten waar men met vertrouwen terecht kan voor een schoonheidsbehandeling. Een aanrader voor iedereen die kwalitatief hoge kennis en kunde verwacht!

Onze merken