Cosmetische bindweefselmassage (met toevoeging rug en/of benen)

60 minuten

De cosmetische bindweefselmassage is een diepwerkende massagetechniek, die ervoor zorgt dat de conditie van de huid zichtbaar verbetert. Door de intensief rollende, knedende en stuwende massagebewegingen wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd, waardoor afvalstoffen afgevoerd worden. Ook wordt het aanmaken van nieuw collageen, elastine, geactiveerd, dat de huid steviger maakt.

Doordat de bindweefsellaag van de huid vernieuwd wordt, zal de huid er jonger, gladder en strakker uit gaan zien.

De bindweefselmassage kan voor diverse doeleinden gebruikt worden: – Rimpels; – Panniculose (sinaasappelhuid); – Littekens; – Algemene huidverouderingen; – Verslapte huid; – Rokershuid; – Slecht doorbloede huid; – Preventief voor alle huidtypen.

Op de plekken waar geen bindweefselmassage mogelijk is, wordt de pincementsmassage toegepast. In kuurvorm heeft de bindweefselmassage het meest effect.

Zeg vaarwel aan probleemzones zoals de dijen, het zitvlak en de buik. Maar ook de bovenarmen kunnen er last van hebben. Denk aan cellitu, sinaasappelhuid, grove en bobbelige huid.
Natuurlijk is het mogelijk om een ander deel van het lichaam de bindweefselmassage toe te passen.

€ 97,50

Kuur behandeling

  • 5 behandelingen á 60 minuten
    € 456,50

    Voor echte huidverjonging adviseren wij je een kuur van 5 behandelingen (wekelijks) te doen in combinatie met collageen verstevigende supplementen.  Collageen verstevigende supplementen geven jouw huid de juiste bouwstoffen om collageen en elastine aan te maken en dit geeft zeker meer resultaat.

Download het intake formulier hier en vul jouw algemene gezondheid en doel nu in!