Cosmetische Shiatsu massage

55 minuten

Cosmetische Shiatsu richt zich op het normaliseren van de huidfuncties en het harmoniseren van de lichaamsenergie. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype, waarbij de afgestemde massage leidt tot rust, diepe ontspanning en een algeheel gevoel van welbehagen. Daarnaast heft deze specifieke massagemethode eventuele energieverstoringen op wat resulteert in een stralende en gezonde en gelijkmatig gekleurde huid.

De Shiatsu massage begint met druk uitgeoefend door de vingers, met behulp van de duimen en handpalmen. De punten van de meridianen van het gezicht, oren, decolleté en armen staan centraal. De Cosmetische Shiatsu-techniek wordt vaak gecombineerd met een ontspannende rugmassage.

In de huidverzorging werkt Shiatsu op het normaliseren van diverse huidfuncties. Dat maakt de behandeling geschikt voor onder andere: – Allergische huidaandoeningen die vaak gepaard gaan met jeuk; – Huidproblemen, zoals acne; – Vette of droge huid; – Oudere huid met rimpels; – Slecht doorbloede huid.

Shiatsu werkt ook preventief en ondersteunend bij andere huidbehandelingen. Na een huidanalyse stellen wij voor u een behandelplan op, met daarbij een persoonlijk massageplan met de drukpunten en accenten die uw huid op dat moment nodig heeft.