Zinzino

Doormiddel van onze testen kunnen wij het gewenste voedingsplan en de juiste supplementen voor je samenstellen. Zo kunnen we jouw doel bereiken!

Zinzino Balance oil I Bestel nu online bij Margaret Richters

BALANS

VIVA+ Zinzino I Bestel nu online bij Margaret Richters

HERSTELLEN

IMMUUN

DARM GEZONDHEID

WETENSCHAP ZIT IN ONZE NATUUR

Zinzino is pionier van op testen gebaseerde, gepersonaliseerde voeding uit Scandinavië.

Wij creëren een nieuwe maatstaf voor supplementen. Met zwart-op-wit bewijs.

Laat uzelf testen voordat u onze supplementen gaat gebruiken en daarna elke 4 maanden om uw voortgang te volgen en te bewijzen dat u op schema zit.

ZINZINO TEST

991132

TESTEN UITGEVOERD

Onze testen

HANZZ+HEIDI

Nieuws

Enhance your natural wow. Van binnen en van buiten.

Het Zwitserse biotech huidverzorgingsmerk HANZZ+HEIDII heeft zich aangesloten bij de Zinzino-familie, uw partner in holistische gezondheid en wellness.

Nieuws

Enhance your natural wow. Van binnen en van buiten.

Het Zwitserse biotech huidverzorgingsmerk HANZZ+HEIDII heeft zich aangesloten bij de Zinzino-familie, uw partner in holistische gezondheid en wellness.

Bestseller

Versterk uw lichaam van binnenuit

Verhoog de Omega-3-niveaus in uw lichaam en herstel veilig de vetzuurbalans met onze unieke, synergetische formule.

Ontdek ons kenmerkende assortiment

Vitamine D-concept

Schijn een licht op uw gezondheid.

Viva+

Minder stress. Goed slapen.

BalanceOil+ Premium

Ons meest krachtige Omega-supplement tot nu toe.

BLIJF OP DE HOOGTE MET ONZE NIEUWSBRIEF

Onze merken

IK WIL JE GRAAG HELPEN

Onze succesverhalen

Afgelopen dinsdag een hele fijne gezichtsbehandeling gehad. Mijn huid voelde zacht en fris aan en de volgende ochtend was na het wegtrekken van de roodheid het mooie resultaat pas echt zichtbaar. Wenkbrauwen en wimpers ook weer helemaal mooi. Daarnaast een prettige ontvangst, ondanks dat ik volledig verdwaalt was en dus te laat kwam. Er werd de tijd genomen om alles zorgvuldig te doen en tevens goede adviezen te geven.

De sfeer was ontzettend fijn, waardoor ik me al bij binnenkomst op mijn gemak voelde. Ook de service was uitstekend! De gesprekken liepen heel vlot en al mijn vragen werden beantwoord zonder enige aarzeling. Ook een prima prijs voor wat ik ervoor teruggekregen heb. Ik kom hier zeker nog terug!

Salon op leuke locatie. Erg prettig ontvangen! Hier kom ik zeker terug.

Ik heb heel veel over mijn huid geleerd en verheug me nu al op de volgende sessie!

Margaret is bevlogen en kundig. Ze heeft mijn huid geanalyseerd, fijn behandeld en heel veel uitgelegd. Ik kom zeker terug!

De behandeling was erg fijn. Margaret heeft veel kennis en kunde, wat ik als zeer prettig heb ervaren.

Een zeer prettige ervaring! Super vriendelijk en voelde me in een vertrouwde omgeving. Een echte aanrader. De volgende keer dat ik weer zo’n behandeling nodig heb weet ik waar ik heen ga!

Margaret is erg kundig en professioneel. Ze heeft eerst een uitgebreide huidanalyse gedaan en vervolgens de beste behandeling gekozen op basis van mijn huid. Na afloop voelde mijn huid een stuk rustiger en gehydrateerd aan en is de roodheid weg. Tot slot is het ook erg gezellig bij Margaret.

De manier van behandelen, de ambiance, de kwaliteit en de aandacht zijn perfect. Erg fijn te weten waar men met vertrouwen terecht kan voor een schoonheidsbehandeling. Een aanrader voor iedereen die kwalitatief hoge kennis en kunde verwacht!

Ik had een cosmetische shiatsumassage geboekt. Zowel de salon als de behandeling waren nieuw voor mij. De omschrijving sprak mij erg aan, vandaar de keuze. Iets later aangekomen dan gepland werd ik hartelijk verwelkomd door Margaret, op m’n gemak gesteld en vervolgens een hele fijne, ontspannende hoofd/gezicht/decolleté massage gehad. Ik ‘zweefde’ totaal ontspannen de deur uit. Ik kijk uit naar en volgende keer! Hartelijk bedankt!

Heerlijke gezichtsbehandeling door Margaret. Helemaal opgeladen weer naar huis.

Een zeer positieve ervaring. Margaret is een lieve vrouw, legt alles goed uit en luistert goed naar je. Hebben samen een behandelplan opgesteld. Een aanrader.

Super fijne en deskundig uitgevoerde behandeling!

Margaret is super helpful in every way. She sees to it that your treatment is what you need. She also looks at yout overall lifestyle. I can say that Margaret takes care of her clients very well and that the quality of the service she gives is top notch. I would always recommend her and I would also recommend to avail of the blood test since it will help you to change your lifestyle.

Erg netjes en goed geïnformeerd.

Ik heb een peeling van Dr. Schrammek laten doen bij Margaret, en heb daar erg veel plezier van! Margaret is gastvrij, netjes, geinteresseerd en kan erg goed vertellen over haar producten. Ik was blij verrast met de behandeling én met het resultaat, het heeft mijn huid stukken beter gemaakt! Deze behandeling is zeker aan te raden.

Ik ben zeer tevreden met mijn eerste ervaring bij Margaret. Op basis van de reviews kwam ik bij haar terecht en daar heb ik geen spijt van gehad. Ik kom terug. Bedankt!

Erg fijne massage en M. heeft kennis van haar vak. Erg prettig ook dat ze alleen met organische producten werkt en de tijd neemt om vragen te beantwoorden.

Super fijne gezichtsbehandeling gehad! Er hangt een hele fijne sfeer en er wordt echt tijd genomen voor je vragen. Ook krijg je goede adviezen. Al met al super fijn en ik kijk uit naar de volgende behandelingen!

Hele fijne deskundige behandeling. Huid voelt goed en schoon aan.

De cosmetische bindweefselmassage (gezicht en rug) van Margaret levert naast een fijn rustmoment en een ontspannen gezicht, ook een ontspannen(der) nek en schouders op. Anderhalf jaar thuiswerken laat zijn sporen na in mijn bindweefsel, maar ik heb er alle vertrouwen in dat Margaret deze ongedaan kan maken!