Tijdens feestdagen wordt er veel gefeest en schiet het reinigen van je gezicht er ’s avonds misschien even bij in. Maar slapen met je feestmake-up op richt meer schade toe dan je zou denken…

Je staat er misschien niet bij stil, maar wanneer je je gezicht niet reinigt, stapelen de oude cellen zichzelf op waardoor de bovenste laag van je huid steeds dikker wordt. Zo wordt je huid na verloop van tijd hard en stug. De lijntjes die daar al lopen, veranderen in rimpels.

Afvalstoffen worden ook niet meer goed afgevoerd waardoor allergische reacties kunnen verergeren en nieuw collageen wordt steeds minder aangemaakt. Daarnaast raken je poriën verstopt. Ze worden hierdoor meer zichtbaar. Door langdurige verstopping, rekt de poriewand op en trekt deze niet meer terug. Ook breken je wimpers af als je make-up er niet afhaalt. Toch maar even goed schoonmaken dus voor het slapen gaan…

Met je favoriete producten zoals de Multi fruit cleanser en de Lavender toner van EmC. Of de heerlijke Wash cleanser met Aloe Vera van Deynique. Daarna met de Hydrating capsules op zijde basis en met het masker waarmee je kunt slapen! Zodat je huid ‘smorgens straalt en heerlijk aanvoelt!

Niet te vergeten de liposomaal VitaminC in te nemen met een groot glas water. Voor extra ondersteuning om de afvalstoffen af te voeren. Daarna onze heerlijke Kiowa thee drinken, deze kunt je heel de dag drinken. Afvalstoffen worden afgevoerd en je krijgt meer energie.

Sta er even bij stil en neemt het als een belangrijke tip voor je lichaam en huid!

Ben je benieuwd naar deze producten? Mail dan naar info@margaret.nu.