Omdat we in deze tijd onze handen vaak wassen en desinfecteren, beschadigen we hiermee ook de huidbarrière. Het gevolg: kapotte handen.
Kapotte of schrale handen zijn niet alleen pijnlijk en vervelend, maar ook krijgen bacteriën nu de kans om infecties te veroorzaken.

Om dit te voorkomen, is het belangrijk om na het wassen en ontsmetten van de handen, de huidbarrière zoveel mogelijk weer te herstellen.

Hoe pak je dit aan:
Breng ‘s avonds voor het slapen de aloë gel aan op de handen. Breng hierna in de nog vochtige aloë gel, 1 pompje Probio Derm serum aan. Het serum wordt in de medische sector ook vaak ingezet, om de schadelijke invloed van desinfectanten op de huid tegen te gaan. Breng na het serum de Probio Derm bodylotion aan.

Omdat we gedurende de dag vaker onze handen wassen, kun je de Probio Derm bodylotion de hele dag gebruiken. De substantie is niet vet en trekt meteen in. Mocht je interesse hebben in de Probio Derm Serum en of de Probio Derm bodylotion van Deynique bel:06 – 518 509 85.
of mail naar info@margaret.nu en ik zorg ervoor dat je het artikel bij je thuisbezorgd wordt.