Het zal jullie ook niet ontgaan zijn dat de regering de regels verder aangescherpt heeft om het Coronavirus te bestrijden. Jullie zullen ook begrepen hebben dat deze regels ook gevolgen hebben voor schoonheidssalons en huidklinieken.

Uiteraard gelden deze regels ook voor mij en aangezien ik de gezondheid van mijn klanten het allerbelangrijkste vindt, respecteer ik deze regels. Met pijn in mij hart moet ik jullie meedelen dat ik even stop met huidbehandelingen te geven. Voorlopig zal dit zijn tot 6 april en ga ik er vanuit dat ik jullie dan weer kan ontvangen. Dit is even wennen, want natuurlijk ontvang ik jullie nu ook graag. De komende periode wil ik graag middels deze nieuwsbrief advies en tips geven.

Daarnaast wil ik jullie graag via online consulten te woord staan over huidbehandelingen en orthomoleculaire consulten:

Huid:
1. Huidtips en vragen
2. Optimale verzorging die je zelf thuis kunt voortzetten, zonder de behandelingen in de praktijk.

Orthomoleculaire therapie:
1. Vragen over leefstijl
2.Voeding
3. Laboratorium uitslagen bespreken

Zeker in deze periode is het belangrijk dat we gezond blijven.
Wij moeten nog wennen aan dit idee dat valt ons zwaar, we gaan er vanuit dat we vanaf 7 april weer huidbehandelingen kunnen geven.

Over het Cornavirus hebben jullie inmiddels genoeg gehoord. Maar over het vergroten van je lichamelijke weerstand is vakkundige assistentie vast welkom. Ik geven jullie graag advies over je lichamelijke weerstand. Dus bel: 06-51850985 of mail naar info@margaret.nu.